Otvoren konkurs za stjuarde i stjuardese

U sklopu intenzivnih priprema za predstojeću letnju sezonu u kojoj se očekuje dalji rast poslovnih aktivnosti, Er Srbija je pokrenula veliki konkurs za zapošljavanje novih članica i članova kabinske posade za svoju bazu u Beogradu. U želji da dopre do što većeg broja kvalitetnih kandidata širom Srbije, srpska nacionalna avio-kompanija će organizovati posebna testiranja u čak četiri grada, a zainteresovani kandidati će svoja znanja i veštine moći da predstave u Čačku 23. februara, Novom Sadu 27. februara, Kragujevcu 29. februara i Nišu 1. marta 2024. godine. Prijave za testiranje mogu se podneti brzo i jednostavno putem veb sajta Er Srbije.

– Na predstojećim konkursima, u četiri grada širom Srbije, pokušaćemo da pronađemo više desetina kandidata, sa ili bez iskustva u avijaciji, koji žele da svoju karijeru započnu u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi. Uvereni smo da će interesovanje biti veliko i da ćemo među prijavljenima pronaći one snažno motivisane da sa nama lete do velikih poslovnih i drugih visina – rekla je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa Er Srbije.

Svi državljani Republike Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik, mogu se prijaviti na konkurs. Prijave su otvorene do 24 časa pre testiranja u Čačku, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Posle prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje. Najuspešniji kandidati, spremni da na posao kreću iz matične baze Er Srbije u Beogradu, imaće priliku za zaposlenje. Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio