Podeli plavih kanti u MZ „Prozivka“ i „Ker“

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane Mesnih zajednica „Prozivka“ i „Ker“ da će od ponedeljka, 26. februara do petka, 15. marta obavljati podela besplatnih tipskih posuda, odnosno plavih kanti za odvoženje reciklabilnog otpada. Podela plavih kanti će se obavljati radnim danima od 09 do 14 časova. Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu.

Iz JKP “Čistoća i zelenilo” apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, istu će, uz prikaz ličnog dokumenta, moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ulica Antuna Branka Šimića 4 u Subotici. Kanta se može preuzeti radnim danima, od ponedeljka do petka, od 07 do 13 časova. Kontakt telefon: 024/620-888.

JKP “Čistoća i zelenilo” obaveštava građane Mesnih zajednica „Prozivka“ i „Ker“ da će se odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti prvi put obaviti u sredu, 20. marta, a potom i 03. aprila tekuće godine. Dinamika odvoženja reciklabilnog otpada biće dva puta mesečno, svake druge nedelje u mesecu. Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti obavljaće se bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio