Ponovni uspeh subotičkog Top Fightera

Kik boks klub „Top Fighter“ takmičarsku sezonu u kik boksu otvorio je nastupom na Prvenstvu Vojvodine u K1 disciplini, koje se održalo u Bečeju 24. februara. Takmičenje je ujedno i bila provera pred Prvenstvo države koje će se održati za dve nedelje. 

U mlađim juniorima Aleksandar Tot je u kategoriji do 48 kg ostvario dve pobede i zasluženo osvojio zlato, dok je u starijim juniorima Martin Toldi, u kategoriji do 63.5 kg nakon dve pobede takođe osvojio zlatnu medalju. Juniorka Milena Kovačević je u kategoriji do 70 kg debitovana na ovom takmičenju i osvojila srebrnu medalju.

Uspeh je ostvaren i u seniorskom uzrastu, jedna od nosilaca plakete Lajoša Vermeša, Milica Despotović je u kategoriji do 52 kg osvojila još jedno prvo mesto, dok je Nikola Lončar u kategoriji do 75 kg u četvrtfinalu i polufinalu ostvario je dve pobede i čeka finale na sledećem Prvenstvu Vojvodine.

Narednog dana, u nedelju, još jedan borac subotičkog Top Fightera ostvario je odličan rezultat, ovog puta u boksu na Pojedinačnom Prvenstvu Vojvodine, kadet Stefan Repčen je u kategoriji do 40 kg, u pobedi prekidom u prvoj rundi, postao prvak Vojvodine.

– Zadovoljan sam nastupima nakon ovako uspešnog vikenda. Nastavljamo dalje sa pripremama za državna takmičenja koja nas očekuju u boksu i kik boksu tokom marta tekuće godine – poručio je trener, Alen Heralić.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio