Predstava na ledu Čarobnjak iz Oza – FOTO

Kiša i loše vreme nisu smetali da Gradsko klizalište u Subotici na kratko postane začarana zemlja Oz. U nedelju, 25. februara mališani koji treniraju umetničko klizanje pri Gradskom savezu “Sport za sve” u Subotici izveli su još jednu, nezaboravnu predstavu na ledu koja ujedno označava i kraj klizališne sezone. Šezdesetak predanih klizača premijerno su, za sve ljubitelje ledenih sportova, izveli predstavu “Čarobnjak iz Oza”.

Svi dobro pamtimo priču o devojčici Doroti i njenom psu Totou koji se u čudesnoj zemlji Oz nađu nakon što strašan ciklon pogodi Kanzas. Doroti više od svega želi da se vrati kući, a u tome joj može pomoći jedino Veliki i Strašni Oz, čarobnjak iz Smaragdnog grada. Vešti klizači Gradskog saveza “Sport za sve” iz Subotice, prerušeni u glavne likove, poveli su sve prisutne u uzbudljivu i zabavnu avanturu, pa smo na ledu mogli videti Doroti, Totoa, Strašilo, Lava, Limenog, Čarobnjaka iz Oza ali i strašnu Vešticu sa zapada. U predstavi su nastupili svi ovogodišnji članovi programa “Klizanje – rekreativno vežbanje na ledu” uzrasta od tri do 22 godine.

– Videli smo 60-tak dece koji su premijerno izveli predstavu na ledu “Čarobnjak iz Oza”. Zbog kratke sezone, ovu predstavu videćemo i naredne godine jer je za uvežbavanje koreografija potrebno mnogo rada i truda. Veliko hvala dugujemo JKP “Stadion” Subotica, Dečjem pozorištu, plesnom studiju “Larisa” ali i svim roditeljima koji su nam pomogli u realizaciji predstave, jer su i roditelji učestvovali u izradi kostima. Prezadovoljna sam načinom na koji se deca klizala program, ali i brojnom publikom koja je došla da nam da podršku čak i po kišovitom vremenu – poručila je dugogodišnji trener klizača i koreograf predstave, Merima Kulić.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio