Raspodela plavih kanti od ponedeljka u Aleksandrovu

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica obaveštava građane Mesne zajednice „Aleksandrovo“ da će od ponedeljka, 05. do četvrtka 29. februara ovo Javno komunalno preduzeće obavljati podelu besplatnih tipskih posuda, tzv plavih kanti za odvoženje reciklabilnog otpada. Podela plavih kanti će se obavljati radnim danima od 09 do 14 časova.

Potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica apeluje na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, nakon terenske podele, kantu će moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ulica Antuna Branka Šimića 4., uz prikaz ličnog dokumenta. Kanta se može preuzeti radnim danima, od ponedeljka do petka, od 07 do 13 časova a kontakt telefon za sve informacije je 024/620-888.

Odvoženje reciklabilnog otpada iz plave kante u Mesnoj zajednici “Aleksandrovo” prvi put će se obavljati u sredu, 13. marta, zatim u sredu, 27. marta tekuće godine. Dinamika odvoženja reciklabilnog otpada će biti dva puta mesečno, svake druge nedelje u mesecu, a odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti će se obavljati bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio