U subotičkim bioskopima…

Za sve ljubitelje sedme umetnosti bioskop Eurocinema pripremio je bogat repertoar.

U danima vikenda, 10. i 11. februara, od 11 časova možete pogledati danski animirani film “Ružica i kamena trolica” koji govori o hrabroj vili Ružici koja konačno mora da prevaziđe svoje strahove i krene u podvig kako bi spasila svog prijatelja. Takođe tokom vikenda, ali od 15 časova prikazuje se film o najvernijem psu na svetu. “Lesi” je u novoj avanturi ali ovoga puta nije na putu ka kući, već u misiji da spasi svoje prijatelje. Treba napomenuti i da je prvi film o Lesi snimljen davne 1943. godine i proslavio je jednu od najvećih holivudskih diva, tada osmogodišnju devojčicu, Elizabet Tejlor.

Ljubitelji domaćih filmova, od 08. do 10. februara, u terminu od 17 časova mogu pogledati film “Nedelja” koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog.

Februara 11. takođe u terminu do 17 časova prikazivaće se mađarska krimi drama “Eger”, a od 08. do 14. februara na repertoaru bioskopa Eurocinema biće još dva sjajna ostvarenja. Od 19:15 časova prikazivaće se domaća komedija “Živi i zdravi” u režiji Ivana Marinovića, a ljubitelji naučne fantastike i romantike će od 21 čas moći da uživaju u američkom filmu “Jadna stvorenja”.

Art bioskop Lifka takođe je pripremio raznovrstan repertoar za sve svoje posetioce. Od 16:30 prikazuje se najnoviji film o najpoznatijoj poslastici, čokoladi, film “Vonka” koji govori o neobičnoj avanturi i nesvakidašnjem daru koji je Viliju Vonki omogućio da napravi najpoznatiju fabriku čokolade.

U terminu od 18:30 časova svi zainteresovani mogu pogledati domaće ostvarenje “Nedelja” sa Huseinom Alijevićem u glavnoj ulozi. Adrenalinski zavisnici i ljubitelji dobrih automobila od 20:30 časova mogu da pogledaju američku sportsku dramu “Ferari” o nastanku jednog od najpoznatijih brendova.

U palićkom bioskopu “Abazija” svi zainteresovani takođe mogu da uživaju u najnovijim filmskim ostvarenjima . Od 16:00 časova prikazuje se američka komedija “Severnjačka uteha”, od 17:30 časova možete pogledati akcijski triler “Argajl” , termini od 18:00 časova rezervisan je za domaći film “Nedelja” a od 20 časova i 39 minuta možete pogledati američki film “Ferari”.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio