Vojvodina – Spartak u nedelju u Novom Sadu

U sklopu 22. kola Mocart bet Super lige Srbije fudbaleri FK “Spartak Ždrepčeva krv” odigraće utakmicu protiv FK “Vojvodina” iz Novog Sada. Utakmica se igra u nedelju, 25. februara na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, a početak je zakazan za 18:30 časova.

Očekuje nas vrlo teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika sa još kvalitetnijim pojedincima. Ni oni, a ni mi drugi deo prvenstva nismo krenuli kako smo očekivali, to još više doprinosi značaju ove utakmice, pogotovo za nas jer imamo malih kadrovskih problema, nedostajaće nam Ćalasan zbog povrede i Bjelović koji je otišao za Rusiju. Međutim, ovaj klub je pokazao da može da igra i da pobedi svakoga – istakao je Spartakov pomoćni trener Milan Vještica, dodajući da će svi sa terena, ali i sa klupe dati sve od sebe da se Spartak u Suboticu vrati sa pozitivnim rezultatom.

Očekuje nas vojvođanski derbi, mislim da će utakmica biti otvorena i da će obe ekipe ići na pobedu. Ove sezone smo pokazali da mnogo bolje igramo na gostujućem terenu nego na našem stadionu, pa ćemo dati sve od sebe – ocenio je Spartakov napadač, Ognjen Mudricki.

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio