Zabava u kući za lutke u Palati Rajhl

Nakon promocije izdanja slikovnice “Kada bi palata pričala”, Savremena galerija Subotica u subotu, 24. februara, u vremenu od 11 do 13 časova, organizuje kreativnu radionicu za decu i roditelje.

“Zabava u kući za lutke” je jedan od programa koji će Galerija organizovati svakog meseca povodom obeležavanja jubileja, 120 godina od izgradnje Palate Rajhl.

Istražite palatu sa Ilmom i Norom Rajhl, unutar dva sata radionice, deca i njihovi pratioci imaju priliku da posete Savremenu galeriju Subotica i pomoću letka sa uputstvima Ilme Rajhl, otkriju tragove koji će ih odvesti do delova slagalice koju će sastaviti ukoliko tačno otkriju gde se oni nalaze. Dođite da se zabavite u otkrivanju naše gradske lepotice, Palate Rajhl – poručuju iz Savremene galerije Subotica.

Na letku se nalaze informacije o prostorijama u kojima je živela porodica Ferenca Rajhla, arhitekte i tvorca ove prelepe Palate. Slagalica je jedna od ilustracija iz slikovnice “Kada bi palata pričala” za koju je tekst napisao Robert Takarič, a ilustracije uradila Larisa Ivanković, koja je dizajnirala i letak sa uputstvima za igru.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio