Otvoren Javni poziv za dodelu priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari“

U skladu sa Odlukom o ustanovljenju zvanja „Počasni građanin“, priznanja „Pro Urbe“ i priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari“, Komisija za dodelu zvanja i priznanja  Sobotice, objavila je Javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari“ na teritoriji Grada Subotice.

Ovo priznanje se dodeljuje istaknutim kulturnim stvaraocima, ne starijim od 40 godina, u oblasti književnosti, likovne, muzičke umetnosti, pozorišne i filmske umetnosti, koji su svojim delima i činjenjima doprineli razvoju kulturnog života grada ili dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu, uzimajući u obzir zapažena ostvarenja u prethodnoj kalendarskoj godini. Prijava za kandidata mora da sadrži ime i prezime prijave sa kontakt podacima, obrazloženje podnosioca prijave za kandidata za dodelu priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari“ i biografiju kandidata sa kontakt podacima.

Pismeni predlozi sa obrazloženjem mogu se lično predati u Gradskom uslužnom centru, ili poslati poštom na adresu: Skupština Grada Subotice, Trg Slobode 1, sa naznakom za Komisiju za dodelu zvanja i priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari“, a obavezno i u elektronskom obliku na mejl adresu: [email protected], do četvrtka, 21. marta tekuće godine.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio