Poraz Spartaka protiv TSC-a, Lalatović najavio moguću ostavku

Danas je Gradskom stadionu u Subotici odigrana napeta utakmica 26. kola Mocart bet Superlige Srbije između FK „Spartak Ždrepčea krv“ i gostiju, FK „TSC“ iz Bačke Topole. Utakmica je završena rezultatom 4:2 u korist gostujuće ekipe. Strelci za Spartak bili su Miloš Mijić, u 58. minutu i Vojo Ubiparip u 65. minutu, a zabeležen je i crveni karton za Spartakovog igrača, Iliju Martinovića, u 67. minutu, koji je, po mnogima bio prekretnica utakmice.

Sigurno da su utisci izvanredni nakon pobede, prvo poluvreme je možda jedno od najboljih koje smo odigrali tokom ove sezone. U drugom je Spartak promenio formaciju i sa više igrača nam opteretio zadnju liniju, poveli smo sa 3:0 ali se utakmica zakuvala i da nije došlo do crvenog karona ko zna kako bi se utakmica završila. Jedna velika škola za nas da nikada nije gotovo. Protivnik je dao dva izvanredna gola i došli smo u poziciju da imamo egal utakmicu, dok nismo prelomili. Čestitam Spartaku na fer igri i želim im sve najbolje u nastavku sezone – poručio je Žarko Lazetić, trener ekipe TSC iz Bačke Topole.

Prvo poluvreme smo loše igrali, mogu da čestitam mojim igračima na drugom poluvremenu, mislio sam da se vraćamo u utakmicu kada smo došli do rezultata 3:2 ali smo dobili crveni kartiona i TSC je utakmicu priveo kraju. Drugo poluvreme bila je ravnopravna borba i da nismo dobili crveni karton, mislim da smo čak imali i šanse da napravimo neko čudo i izjednačimo. Kada smo u drugom poluvremenu promenili formaciju iz tri i četiri, jako smo dobro igrali. TSC je zasluženo pobedio jer, posle Crvene Zvrezde, ima najbolji tim i čestitam na rezultatu koji su postigli. Žao mi je zbog crvenog kartona, ali sam jako ljut na svoje igrče jer tako ne može da se uđe u utakmicu. Mi smo jedna ekipa kada igramo sa strane, a druga kada igramo kod kuće“ – rekao Nenad Lalatović, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ uz poruku da je, nakon večerašnje utakmice, moguća i njegova ostavka na mesto glavnog trenera prvog tima.

Ja takav stav ne mogu da praštam, kod mene igrač mora da ima disciplinu, kada igramo kući moramo da igramo mnogo bolje nego što smo odigrali prvo poluvreme. Ovo je za nas treći poraz za redom kod kuće – izjavio je Lalatović napominjući da će u narednim danima razmisliti da li će ostati u Spartaku ili će prihvatiti neke druge ponude u okviru Superlige ili u inostranstvu.

foto:/ FB „Spartak Ždrepčeva krv“

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio