Raspored odvoženja kabastog otpada za tekuću nedelju

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Bačko Dušanovo”, “Višnjevac”, “Đurđin” i “Mala Bosna”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Bačko Dušanovo” danas, 25. marta postavljeni su na uglu ulica Petra Drapšina i Svetozara Markovića, na uglu II nove i ulice Ive Lole Ribara i na uglu Partizanske ulice, kod kućnog broja 46.

U MZ ”Višnjevac”, kontejneri za kabasti otpad takođe su postavljeni danas, 25. marta, na uglu ulica Zmaj Jovine i Marije Bursać, na uglu ulica Marka Oreškovića i Ilije Lubarde, na uglu ulica Ilije Lubarde i Labusove i na uglu ulice Stevana Banjanina i Školske ulice.

U MZ ”Đurđin”, kontejneri za kabasti otpad postavljeni su dva dana, u utorak i sredu, 26. i 27. marta. U utorak, 26. marta na uglu ulica Vladimira Nazora i Borisa Kidriča i na uglu ulica Bose Milićević i Borisa Kidriča. U sredu, 27. marta kontejneri će biti postavljeni na uglu ulica Maršala Tita i Vojvođanske.

Akcija se ove nedelje završava u MZ “Mala Bosna”, a kontejneri će u četvrtak, 28. marta biti postavljeni kod prodavnice u ulici Subotička 12, u Subotičkoj ulici kod broja 65, kod stadiona, preko puta hangara, na sredini ulice Vladimira Nazora, u centru kod Kucure i kod otkupne stanice Kaponja.

Naredne nedelje, prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica sprovodi se u Mesnim zajednicama “Mišićevo”, “Verušić” i “Stari Žednik”.

Foto:/ JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio