Sajam zapošljavanja i u Novom Sadu

Filijala Novi Sad Nacionalne službe za zapošljavanje i Grad Novi Sad pozivaju poslodavce i nezaposlene sugrađane na prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja, koji će biti održan 21. marta od 10 do 15 časova na Novosadskom sajmu, ulica Hajduk Veljkova br.11.

Prijava poslodavaca za učešće je u toku i obavlja se lično u Filijali Novi Sad NSZ, pozivom na broj telefona 021/488-55-18, ili preko e-mail adrese [email protected]. Poslodavci će na sajmu biti u mogućnosti da iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata, kao i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica NSZ pri zapošljavanju.

Zainteresovana nezaposlena lica treba da se jave svom savetniku za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam. NSZ savetuje nezaposlene da pre dolaska na ovakav događaj pohađaju Obuku za aktivno traženje posla, koja je dostupna i na online platformi NSZ za učenje, kako bi što bolje sastavili svoj CV i pripremili se za razgovor sa poslodavcima.

foto:/ arhiva LovaLova portala

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio