Sajmovi zapošljavanja u Kikindi i Kanjiži

Kikindska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje poziva poslodavce i nezaposlene da se prijave za učešće na sajmovima zapošljavanja u Kikindi i Kanjiži.

Sajam u Kikindi će biti održan 4. aprila od 11 časova, u Spotskoj hali Partizan, na adresi Trg srpskih dobrovoljaca 23, dok će sajam u Kanjiži biti održan 5. aprila od 11 časova, u Obrazovno kulturnoj ustanovi Cnesa, na adresi Glavni Trg 9.

Svi poslodavci koji imaju potrebu za novim kadrovima mogu da se prijave za učešće na ovim događajima i na taj način dobiju mogućnost direktnog kontakta sa velikim brojem tražioca zaposlenja.

NSZ poziva i tražioce zaposlenja da se jave svojim savetnicima za zapošljavanje kako bi preuzeli upute za učešće na ovim događajima na kojima će biti u prilici da istovremeno konkurišu za više slobodnih radnih mesta.

Za učešće na Sajmu zapošljavanja u Kikindi svi zainteresovani mogu se prijaviti nadležnim organizacionim jedinicama Nacionalne službe za zapošljavanje, putem telefona 0230/411-704m dok se za učešće na sajmu u Kanjiži, poslodavci mogu prijaviti nadležnim organizacionim jedinicama NSZ, putem telefona 024/4873-391.

foto:/ freepik.com

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio