Spartak – Novi Pazar 0:1

Utakmica 24. kola Mocart bet Superlige Srbije između FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Novi Pazar“ koja se igrala danas, 8. marta u Subotici, završena je rezultatom 1:0 za gostujuću ekipu.

– Čestitao bih priotiviku na fer i korektnoj igri. Mslim da smo igrali dobru utakmicu gde nas je ispratio i retzultat. Bio sam zadovoljan i kako smo u prethodnom periodu igrali ali nismo imali rezultat, osim u Kruševcu. U današnjoj utakmici smo od prvog minuta nametnuli svoj ritam, kontrolisali smo utakmicu i zasluženo pobedili – poručio je Igor Matić, šef stručnog štaba Novog Pazara.

Matić je naglasio i da je u fudbalu potrebno vreme da bi se sve stvari namestile na pravi način, da Novi Pazar ima dosta povređenih igrača koji ne igraju od prvog kola, ali da je ipak reč o ekipi za koju se nada da će ispuniti ambicije kluba.

Na današnjoj utakmici kao da nismo bili mi, Novi Pazar nas je nadigrao po svim segmentima, bili su jači, brži i konkretniji. Ovu utakmicu možemo što pre da zaboravimo, da se okrenemo sledećoj protiv Čukaričkog, a da se ovakve utakmice više ne ponavljaju – istakao je u kratkoj izjavi Milan Vještica, pomoćni trener FK „Spartak Ždrepčeva krv“.

foto:/ FK „Spartak Ždrepčeva krv“ – Mikiko Ishikawa

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio