U aprilu Sajam zapošljavanja u Subotici

Filijala Subotica Nacionalne službe za zapošljavanje poziva poslodavce i nezaposlene sugrađane da se prijave za učešće na Sajmu zapošljavanja koji će biti održan u petak 12. aprila, od 10 do 13 časova, u prostorijama Filijale, u ulici Jovana Mikića br. 12.

Zainteresovani poslodavci svoje učešće na sajmu mogu prijaviti najkasnije do 31. marta preko e-mail adrese [email protected], a sve dodatne informacije mogu se dobiti i preko broja telefona: 024/644-618.

Takođe se pozivaju i tražioci zaposlenja da se pre dolaska na sajam jave svojim savetnicima za zapošljavanje radi evidentiranja učešća i dobijanja dodatnih informacija o pripremi za manifestaciju.

Na Sajmu zapošljavanja nezaposlenima je omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora za posao, kandidati imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i istovremeno predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) većem broju poslodavaca i konkurišu za veći broj slobodnih poslova, prema vlastitom izboru.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima za posao poslodavci preuzimaju njihove radne biografije, obavljaju  preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima zapošljavanja. Na predstojećem sajmu zapošljavanja u Subotici očekuje se učešće oko 25 poslodavaca.

foto:/ freepik.com

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio