U petak utakmica Spartak – Novi Pazar

U okviru 24. kola Mocart bet Superlige Srbije fudbaleri FK „Spartak Ždrepčeva krv“ ugostiće ekipu FK“ Novi Pazar“, u petak, 8. marta. Utakmica počinje u 16:30 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz će biti besplatan.

U pitanju je izuzetno kvalitetna ekipa, sastavljeni su od starijih, iskusnijih igrača koji godinama igraju u ligi i mlađih koji nadolaze u narednom periodu. To je ekipa koja zavređuje veliku pažnju jer je od počletka sezone u vrhu tabele. Sutra igraju protiv dobre ekipe Spartaka, očekujem jednu dobru, požrtvovanu utakmicu gde ćemo se boriti za svaki pedalj terena, svaku loptu, aut, korner, a kada na to dodamo individualni kvalitet naših igrača i taktiku koju je spremio šef Nenad Lalatović, očekujem zasluženu pobedu na našem stadionu – poručio je pre utakmicu Spartakov pomoćni trener Đorđe Tutorić uz dodatak da bi, iako petak nije atraktivan dan za fudbal, Spartakovi fudbaleri voleli da publika dođe u što većem broju kako bi ih podržala u ispunjenju ciljeva.

Dočekujemo ekipu Novog Pazara koja sigurno ima evidentan kvalitet. To je ekipa koja sigurno ove sezone imaju kvalitet da se domogne Evrope. Imaju strašne igrače na svakoj poziciji pa očekujemo tvrdu utakmicu. Spremali smo se jako dobro i trenirali u lepoj atmosferi nakon pobede nad Voždovcem – rekao je Aleksandar Vulić dodajući da će plavi golubovi dati makimum kako bi se domogli plej ofa.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio