U subotu Otvoreni dan VTŠ-a

Visoka tehnička škola strukovnih studija Subotica organizuje u subotu, 23. marta Otvoreni dan kako bi budućim studentima ali i njihovim roditeljima pružila mogućnost da se upoznaju sa svim profesorima, sadašnjim studentima ali i sa obrazovnim planovima i programima škole. Svi zainteresovani školu će moći da posete od 10 do 14 časova.

Sve posetioce očekuje nekoliko, za ovu priliku, specijano pripremljnih izložbi, radionica, kratkih predavanja, a biće moguća i poseta laboratorijama i učionicama – izjavio je prof. dr Igor Firstner, direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija Subotica.

Naš cilj je da promovišemo inženjerske nauke, da ih približimo mladima i roditeljima. Želimo da im pokažemo moderno okruženje u kojem mogu da studiraju u Subotici – poručio je prof. dr Zlatko Čović, zamenik direktora škole.

Struke poput elektornike i informatike, elektotehnike, mašinstva i inženjerskog menadžmenta samo su neke od onih koje će škola u toku Otvorenog dana promovisati. Iz VTŠ Subotica poručuju da će tom prilikom biti izložen i prvi domaći računar koji je nastao u našoj zemlji.

foto:/ arhiva LovaLova portala

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio