Još jedan poraz u Subotici, Spartak – Radnički 1:2

Utakmica 28. kola Mocart bet Superlige Srbije između domaćina, FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i gostiju, FK „ Radnički“ iz Niša završena je još jednim porazom Spartaka na domaćem terenu i rezultatom 2:1.

Ovo je bila definitivno teška utakmica za nas. Po ko zna koji put gubimo bodove, negde smo svi priželjkivali da ćemo lakše da prođemo večeras, međutim naišli smo na jedan Radnički koji je bio dobro organizovan i uigran, tokom čitavih 90 minuta dobro su se branili i pokušavali da nas kontra napadom iznenade što su i uspeli. Želim Radničkom i svom kolegi sve najbolje u nastavku sezone – poručio je Spartakov pomoćni trener Đorđe Tutorić, uz poruku da će večerešnja utakmica biti dobro analizirana kako bi se dalje nastavilo u pozitivnom ritmu.

Jedna velika pobeda za nas, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo i plasman na tabeli. Imamo puno problema oko sastava tima, imali smo ih i danas u toku igre ali najbitnije je da smo smogli snage i našli rešenja u situacijama da ostvarimo ovu veliku pobedu. Nama su ovo vrlo značajna tri boda za ostanak u Superligi. Poželeo bih FK „Spartak Ždrepčeva krv“ puno sreće u nastavku prvenstva i da ostvare svoje ciljeve – izjavio je nakon utakmice Dejan Joksimović, glavni trener FK „Radnički“ iz Niša.

Do kraja sezone ostalo je još devet kola, trener Radničkog poručio je da će njegov tim u svaku narednu utakmicu ulaziti kako bi osvojili po još tri boda. Mišljenje Tutorića bilo je da je Spartak večerašnjim porazom umanjio šanse za ulazak u plej-of, što je bio primarni cilj na početku sezone.

Narednu utakmicu gostujemo u Kragujevcu, biće to teška utakmica protiv dobrog protivnika. Posle ovakvih poraza dobro je što je naredna utakmica blizu, za tri četiri dana. Očekujem da ćemo se dobro pripremiti i nastupiti sa pozitivnim stavom. Što se tiče utakmice sa Javorom, igramo opet kod kuće, nadam se da ćemo da prekinemo ovu crnu seriju i da ćemo ubuduće da pobeđujemo na domaćem terenu – rekao je Spartakov pomoćni trener, Đorđe Tutorić.

foto:/ Spartak Ždrepčeva krv

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio