Lista “Aleksandar Vučić – Subotica sutra” prva predala listu za predstojeće lokalne izbore

Koaliciona lista “Aleksandar Vučić – Subotica sutra” je juče, 27. aprila, u večernjim časovima, prva predala izbornu listu Gradskoj izbornoj komisiji. Za nosioca liste izabran je Stevan Bakić.

Prema njegovim rečima, potpisi su sakupljani na pet lokacija, u sedištu Srpske Napredne stranke u Ulici Park Rajhl Ferenca i u Mesnim zajednicama “Centar 1”, “Palić”, “Bajmok” i “Novi Žednik”.

Odaziv je bio fantastičan, veliki broj Subotičana se odazvao da da potpis koalicionoj listi “Aleksandar Vučić – Subotica sutra” i za sat i 20 minuta prikupljeno je preko 1000 potpisa. Koristim ovu priliku da se zahvalim svim Subotičanima za koje sam nebrojano puta rekao da su izuzetno odgovorni i politički obrazovani – izjavio je Stevan Bakić.

U prethodnom periodu smo zajedno sa njima uradili mnogo dobrih stvari, čak i istorijskih za naš grad. Ne sumnjam da će 2. juna znati da odaberu šta je ono “najbolje sutra” za Grad Suboticu, a ja obećavam u ime koalicione liste “Aleksandar Vučić – Subotica sutra” da ćemo zajednički raditi još jače na razvoju i napretku našega grada jer smo to dokazali i u prethodnom periodu i imamo velike planove. Subotica kao grad je izuzetno bitna za državu Srbiju i zaslužuje najbolje, a to je lista “Aleksandar Vučić – Subotica sutra – poručio je nosilac liste, Stevan Bakić.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio