Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u Mišićevu, Verušiću i Starom Žedniku

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Mišićevo”, “Verušić” i “Stari Žednik”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Mišićevo” sutra, 2. aprila postavljeni su na sredini Sarajevske ulice, kod doma Mesne zajednice “Mišićevo” i na sredini Karlovačke ulice.

U MZ ”Verušić”, kontejneri za kabasti otpad postavljeni su u sredu, 3. aprila, kod doma Mesne zajednice „Verušić“ na Čantavirskom putu, kod Šištaka naspram Srednje ulice, preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća i na Žedničkom putu kod autobuske stanice, posle Radine kafane „Boda“.

U MZ ”Stari Žednik”, kontejneri za kabasti otpad postavljeni su dva dana, u četvrtak i petak, 4. i 5. aprila, na uglu Beogradskog puta i ulice Rade Končara, na uglu Beogradskog puta i Zmaj Jovine ulice, na uglu Čantavirskog puta i Zmaj Jovine ulice, uglu ulica Vladimira Nazora i Ivana Milutinovića i na uglu ulica Vladimira Nazora i Vase Pelagića.

Naredne nedelje, prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica sprovodi se u Mesnim zajednicama “Novi Žednik”, “Bajmok” i “Ljutovo”.

foto:/ JKP Čistoća i zelenilo Subotica

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio