Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u Novom Žedniku, Bajmoku i Ljutovu

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Novi Žednik”, “Bajmok” i “Ljutovo”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Novi Žednik” biće postavljeni dva dana, danas i sutra, 8. i 9. aprila na uglu ulica Filipa Kljajića i Matka Vukovića, na uglu ulica Ilije Lubarde i Save Kovačevića sa desne strane, na početku ulice Antala Kiša, u ulici Radoja Vujoševića ispred magacina mlekare, na uglu ulica Ilije Lubarde i Nikole Tesla i na livadi na kraju Bačvanske ulice.

U MZ ”Bajmok”, kontejneri za kabasti otpad takođe su postavljeni dva dana. U sredu, 10. aprila kontejneri će se nalaziti kod Doma na Rati, u ulici Kralja Tomislava, kod prodavnice „ Dom“, na Kosovskom trgu, na parkingu kod prodavnice „Sakal“ na ulazu u Bajmok i u Stanišićkoj ulici kod mlina. Narednog dana, u četvrtak, 11. aprila kontejneri će biti postavljeni kod Poleta, na uglu ulica Pačirski put i Doža Đerđa i na raskrsnici pre pijace.

Akcija se ove nedelje završava u MZ “Ljutovo”, a kontejneri će u petak, 12. aprila biti postavljeni kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka, posle ćuprije, na levoj strani ispod topola, i u delu Maloj Baji kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

Naredne nedelje, prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica sprovodi se u Mesnim zajednicama “Tavankut”, “Kelebija” i “Šupljak”.

foto:/ JKP “Čistoća i zelenilo”

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio