Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u Tavankutu, Kelebiji i Šupljaku.

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Tavankut”, “Kelebija” i “Šupljak”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Tavankut” biće postavljeni dva dana, danas i sutra, 15. i 16. aprila, u Donjem Tavankutu kod spomenika, kod ambulante, u ulici Ivana Sarića – Dikanovac, u Zmaj Jovinoj ulici kod zgrada, na uglu ulica Marka Oreškovića i Matka Vukovića, i u Gornjem Tavankutu kod zadružnog doma i kod prodavnice „Trgopromet“ .

U MZ ”Kelebija”, kontejneri za kabasti otpad takođe su postavljeni dva dana, 17. i 18. aprila, na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, na uglu Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu doma mesne zajednice i u ulici Veljka Vlahovića kod škole.

Akcija se ove nedelje završava u MZ “Šupljak”, a kontejneri će u petak, 19. aprila biti postavljeni kod groblja, kod dome mesne zajednice i kod „Šamuke“.

Naredne nedelje, prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica sprovodi se u Mesnim zajednicama “Bački Vinoggradi” i “Hajdukovo”.

foto:/ JKP “Čistoća i zelenilo”

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio