Podela plavi kanti u MZ „Gat“

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica obaveštava građane Mesne zajednice „Gat“ da će od ponedeljka, 8. aprila pa do ponedejka, 29. aprila ovo Javno komunalno preduzeće obavljati podelu besplatnih tipskih posuda, tzv. “plavih kanti” za odvoženje reciklabilnog otpada. Podela plavih kanti će se obavljati radnim danima od 9 do 14 časova.

Iz JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele plavih kanti. Građani koji se ne budu nalazili kod kuće, nakon terenske podele, kantu će moći preuzeti na lokaciji JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica, ulica Antuna Branka Šimića 4, uz prikaz ličnog dokumenta. Kanta se može preuzeti radnim danima, od ponedeljka do petka, u vremenu od 7 do 13 časova. Sve dodatne informacije dostupne su putem telefona 024/620-888.

Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti u Mesnoj zajednici “Gat” prvi put će se obavljati u utorak, 30. aprila, zatim u utorak, 14. maja tekuće godine. što znači da će dinamika odvoženja reciklabilnog otpada biti dva puta mesečno, svake druge nedelje u mesecu.

Odvoženje reciklabilnog otpada iz plavih kanti obavljaće se bez uvećanja postojeće naknade za pruženu komunalnu uslugu.

foto:/ arhiva LovaLova portala

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio