“Samo pivo” i fudbal, saradnja koja je počela novim dresovima

Fudbalski klub “Bačka 1901” predstavio je novu garnituru dresova, dar kafića “Samo pivo” iz Subotice, koji je rešio da brendira fudbalske dresove najstarijeg kluba na Balkanu. Novi, crveno beli dresovi italijanskog proizvođača “Makron” očekuje se da će doprineti još boljoj igri igrača koje od nedavno usmerava i trenira čuveni subotički trener Aleksandar Kopunović.

„Bačka 1901” je najstariji klub na Balkanu koji je trenutno u vojvođanskoj ligi – grupa Sever. Biti trener u ovom klubu je velika odgovornost. Trenira rednovno 25 momaka, koji su sjajni. U svakoj ekipi vojvođanskog ranga postoje dve mlađe selekcije kako bi se klub održavao u višim ligama, FK “Bačka 1901” ima omladinsku i pionirsku selekciju gde trenutno trenira oko stotinjak dečaka. Nažalost, splasnuli su zanimanje i entuzijazam dece za fudbal, što je meni kao treneru i nekadašnjem fudbaleru izrazito žao. Nadam se da ćemo se bolje organizovati kako bi privukli decu da zaigraju u našem poštovanom i priznatom klubu – poručio je Kopunović dodajući da će prva selekcija FK “Bačka 1901” svoje nove dresove krstiti već u subotu, 27. aprila kada na terenu pored Somborske kapije igra utakmicu protiv ekipe Bačkog Petrovca od 16 časova i 30 minuta.

Vlasnik kafića “Samo pivo”, Ognjen Vučković, smatrao je prirodnim da dve velike ljubavi, pivo i fudbal, “ukrste ruke” u zajedničkoj saradnji.

Rodila se ideja iz prijateljstva, prvenstveno. Čast nam je da možemo da se reklamiramo na dresovima najstarijeg kluba na Balkanu, mi kao najstariji kraft pivski bar u Srbiji. To je bila odlična prijateljska priča, mi da se reklamiramo, a klubu da se pomogne. Sad fudbaleri Bačke imaju novu kolekciju dresova italijanskog proizvođača Macron, ovakve dresove koristi veliki broj fudbalera širom Evrope – istakao je Vučković koji dodaje sa “Samo pivo” nudi veliki izbor domaćih i stranih kraft piva čiji se ukus mnogo razlikuje od industrijskih, ali i sve ostale napitke koje srce može da poželi.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio