Spartak – Voždovac sutra u Beogradu

U petak, 26. aprila na stadionu FK “Voždovac” u Beogradu, igraće se utakmica 32. kola Mocart bet Superlige Srbije između domaćina, FK “Voždovac” i gostujuće ekipe, FK “Spartak Ždrepčeva krv” iz Subotice. Početak utakmice zakazan je za 17 časova.

Očekuje nas neizvesna utakmica na krovu tržnog centra protiv Voždovca. Neizvesna jer su takve sve utakmice plef-auta, ulog je veliki i svi se bore za opstanak. Bodovna razlika je takva da se niko ne oseća sigurnim i komfornim. Zato svi igraju sa velikom pažnjom i koncentracijom. Posle dve pobede Spartak je u dobrom raspoloženju, idemo u Beograd da pokušamo da ponovimo uspeh. Voždovac je takođe motivisan, to je mlada, poletna ekipa čiji fudbaleri dosta trče, talentovani su, uvek znaju šta hoće na terenu – poručio je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” dodajući da će predstojeći duel biti težak, ali da će subotički fudbaleri dati sve od sebe da nastave pobednički niz.

Fudbaleri Kerkez, Babić i Rođević priključili su se treninzima i cela ekipa Spartaka biće treneru na raspolaganju.

Voždovac je pobedio na teškom gostovanju u Novom Pazaru ali i mi smo vezali dve pobede za redom i želimo da nastavimo sa dobrim utakmicama i partijama – istakao je Mihailo Bogićević, Spartakov prvotimac dodavši da će se svi potruditi da se u Suboticu vrate sa tri osvojena boda.

fotio:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio