Subotičanka osvojila srebro na Evropskom prvenstvu u boksu

Na Evropskom prvenstvu u boksu koje je proteklih dana održano u Beogradu, Subotičanka Kristina Nađ Varga, članica KBK „Ultimate fighter – Spartak“ uspela je da osvoji srebrnu medalju kao takmičarka reprezentacije Srbije. Takmičenje je okupilo 375 boraca iz 34 države, a Nađ Varga je nastupala u kategoriji do 48 kilograma.

Vešta sugrađanka je u polifiulanu savladala takmičarku iz Bugarske, ali je u finalu izgubila na poene od iskusnije takmičarke iz Rusije.

Kristina je posvećena i disciplinovana, ne pije, ne puši, ne izlazi posle 21 čas, najviše voli da vozi bicikl, mnogo se smeje i mnogo voli da jede, tu se najviše mučimo. Veoma je komunikativna, ima mnogo prijatelja i širi pozitivnu energiju. Ne propušta nijedan trening, trenira sedam dana u nedelji i ima svoj cilj. Kao trener, trudim se svaki dan da budem prisutan jer ona može, hoće i želi da bude svetski bokser – kaže za “LovaLova” portal Saša Grdeljević, trener KBK “Ultimate fighter – Spartak” iz Subotice.

Reprezentativci Srbije su na Evropskom prvenstvu u boksu osvojili 20 medalja, od toga čak 11 naše takmičarke što ih čini najtrofejnijim na ovom prvenstvu

foto:/ Saša Grdeljević

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio