Sutra utakmica Spartak – Radnički 1923

Utakmica 29. kola Mocart bet Superlige Srbije igra se sutra, 7. aprila između subotičkog FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i FK „Radnički 1923“ iz Kragujevca. Duel se igra na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu, a početak je zakazan za 14:30 časova.

Plef of više nikako ne možemo stići, ostalo nam se da u predstojeća dva kola uzmemo što više bodova kako bi bili u što boljoj situaciji u plej-autu. Gostujemo ekipi koja igra odličan fudbal i koja uglavnom pobeđuje sve utakmice kod kuće. Biće teško ali sam ubeđen da smo spremni jer znamo u kakvoj smo situaciji – izjavio je Ljubiša Dunđerski, sportski direktor FK “Spartak Ždrepčeva Krv“ dodajući da će na predstojećoj utakmci prisustvovati svi raspoloživi igrači koji su licencirani, njih dvadeset i šest, jer ekipa mora igrati „kao jedan“ kako bi se ostvario što bolji rezultat.

Nakon što Spartak raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom, Nenadom Lalatovićem, odlučeno je da će Dunđerski preuzeti trenersku stolicu dok se ne nađe novo trenersko rešenje. Lalatović je došao u Spartak 15. novembra prošle godine, nakon odlaska ruskog trenera, Aleksandra Keržakova, a kroz 14 kola Superlige, sa Spartakom je doživeo sedam poraza, tri remija i dve pobede.

Prvotimac Marko Mijailović istakao je kako željno čeka sutrašnji meč protiv ekipe Radničkog 1923, za koju je rekao da je kvalitetnoj ekipa, puna samopouzdanja na osnovu ostvarenih rezulatata u prethodnom periodu.

Međutim, imaju i svoje mane koje želimo da iskoristimo. Putujemo u Kragujevac sa željom da osvojimo sva tri boda. Idemo da igramo fudbal, da se borimo da pobedom vratimo samopouzdanje i tako dočekamo Javor – rekao je Mijailović.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio