Sutra utakmica Spartak – Radnički (Niš)

Sutra, 3. aprila, na Gradskom stadionu u Subotici igraće se utakmica 28. kola Mocart bet Superlige Srbije gde će domaćini, igrači FK „Spartak Ždrepčeva krv“ dočekati goste, FK „ Radnički“ iz Niša. Početak utakmice zakazan je za 18:30 časova.

Uvek to kažem ali sutra nas definitivno očekuje najteža utakmica, prvo za mene otkako sam došao u Spartak, a onda i za moje igrače. U goste nam dolazi tim koji sam trenirao dva puta, tim koji jako cenim i poštujem, kako Radnički kao klub tako Niš i njihove navijače. Imaju skup sjajnih igrača i pojedinaca, imaju fenomenalnu brzinu i sjajnu tranziciju. Međutim ne bojim se nekoga u Ligi, ko god da dođe nemam strah. Više strahujem za nas kako ćemo mi ući u utakmicu. Ono što je meni kao treneru nedopustivo i što mi se prvi put u trenerskoj, a i igračkoj karijeri desilo jeste da na strani igramo bolje nego kod kuće, gde od tri utakmice nismo mogli nijednu da dobijemo – istakao je Nenad Lalatović, šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv.

Lalatović je ocenio da je u prethodnoj utakmici protiv Partizana, Spartak igrao jako dobro, tokom drugog poluvremena, subotički tim je prema mišljenju trenera nadigrao crno-bele u svim segmentima.

Protiv jednog Partizana, sa budžetom kakav ima, mi u drugom poluvremenu imamo kornere 11:0 u našu korist. To znači da smo svo vreme bili jako opasni i mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Moja velika želja je da ovu utakmicu pobedimo i dok postoji matematička šansa, ja se nadam plej-ofu, ja živim za uspeh i pobedu – rekao je glavni trener Spartaka.

Prema njegovim rečima, atmosfera u timu je dobra, posebno nakon sastanka koji je sa igračima održao i predsednik kluba, Nikola Simović. Šef stručnog štaba pozvao je sve navijače da podrže svoj subotički klub tokom svih 90 minuta sutrašnje utakmice. Dobar dugogodišnji odnos dva kluba za sada je imao praksu da navijači oba tima međusobno podržavaju i domaći tim, ali i protivničku ekipu.

Nama je imperativ pobeda, nemamo pozitivan skor na domaćem terenu i na nama igračima je kako znamo i umemo da taj rezultat popravimo. Imamo svoje cljeve i potrudićemo se sutra da pobedimo, ako primenimo model poput onoga u drugom poluvremenu protiv TSC-a i Partizana, mislim da uspeh neće izostati – poručio je iskusni prvotimac, Miloš Mijić.

foto:/ Fk Spartak Ždrepčeva krv

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio