U duelu sa Javorom, Spartak ponovo bolji, 1:0

Juče, 21. aprila na Gradskom stadionu u Subotici, FK „Spartak Ždrepčeva krv“ ponovo je ugostio ekipu „FK „Javor“ iz Ivanjice, u okviru 31. kola Mocart bet Superlige Srbije. Plej-aut je počeo, a Spartak je prvu utakmicu završio ponovnom pobedom nad ekipom Javora, istim rezultatom kao i pre nedelju dana, 1:0. Jedini gol na utakmici zadao je Nigerijac Kolins Natule u 61. minutu.

U odnosu na prethodnu utakmicu, ovu mislim da smo izgledali dosta bolje. Spartak nije stvarao Toliko šansi kao u prvoj utakmici. Mi u fazi napada nismo imali mnogo šansi, drugo poluvreme smo možda izgledali najbolje, ali smo primili taj dosta čudan gol, i to je fudbal. Pokušali smo da se vratimo ali dalje šanse nismo iskoristili. Nadam se da ćemo u narednom periodu imati više sreće – poručio je pomoćni trener FK „Javor“, Milovan Milović uz najbolje želje ekipi Spartaka u nastavku plej-auta.

Bila je dobra utakmica, dosta tempa, više nego pre sedam dana. Javor se odlično pripremio i sprečio je dobro naše napade, ali u drugom poluvremenu postigli smo gol. Promenio sam nešto u taktici jer nismo uspevali da uradimo fazu napada onako kako zamislili, imali smo uspeha i dali smo gol, možda smo delom i nagrađeni za veliki trud koji smo do sada uložili – zaključio je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” dodajući da će subotički prvoligaški tim dati sve od sebe da se pripremi za sledeću, tešku utakmicu protiv FK “Voždovac” iz Beograda, gde Spartak gostuje u subotu, 27. aprila.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio