U nedelju ponovni duel Spartaka i Javora

U nedelju, 21. aprila odrigraće se utakmica 31. kola Mocart bet Superlige Srbije između domaćina, FK „Spartak Ždrepčeva krv“ i gostujuće ekipe , FK “Javor“ iz Ivanjice. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Subotici sa početkom u 16 časova.

Srećni smo što smo pobedili na prethodnoj utakmici sa Javorom, ona nam je pomogla da podignemo raspoloženje i samopouzdanje, da igrači posle „sušnog perioda“ ponovo osete slast pobede. Ali život ide dalje, očekuje nas meč sa istim protivnikom. Pred nama je ništa manje zahtevna utakmica, dobro smo se upoznali na prethodnom meču i znamo šta nas očekuje – istakao je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ dodajući da će subotičkoj ekipi trebati isti pristup i ista koncentracija kako bi ponovo došla do pobede, koja je veoma bitna jer je plej-aut već počeo.

Prema rečima trenera, isti tim igraće na predstojećoj utakmici, sa dodatkom Voje Ubiparipa koji je takođe spreman za duel.

Svesni smo da nas čeka teška utakmica, dosta toga zavisi od nas ali ako budemo imali želju kao na prošloj utakmici, verujem da ćemo ostvariti pobedu – izjavio je prvotimac, Jug Stanojev uz poziv navijačima da popune tribine Spartakovog stadiona i pruže svoju podrušku u ovoj veoma važnoj utakmici.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio