U ponedeljak utakmica između Spartaka i Javora

U utakmici 30. kola Mocart bez Superlige Srbije fudbaleri FK „Spartak Ždrepčeva krv“ dočekaće gostujući tim, FK „Javor“ iz Ivanjice. Utakmica se igra u ponedeljak, 15. aprila na Gradskom stadionu u Subotici, sa početkom u 18. časova. Biće to prvi meč pod supervizijom novog Spartakovog šefa stručnog štaba, Miloša Kruščića.

Biće to prva utakmica za mene, kao trenera Spartaka. Situacija je takva kakva jeste, a to je da klub nije ispunio svoj cilj – ulazak u plej-of. Realnost je takva da nam predstoji borba za opstanak, a shodno tome tako se i ponašamo. Pokušali smo da podignemo ozbiljnost na viši novo, da igrači budu svesni pozicije i da dajemo maksimum, pre svega na treningu. Na prethodna četiri treninga pokušali smo da implementiramo neke nove idej, trudimo se da ih ne bude mnogo za početak, da ne bi dobili kontraproduktivan rezultat. Radimo dosta na psihologiji, kada izgubite poslednjih šest utakmica, sigurno je da psihološko stanje nije najsjajnije – poručio je novi šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ Miloš Kruščić, dodajući da su ovonedeljni treninzi najviše bili skoncentrisani na predstojeću utakmicu protiv ekipe Javora.

Prema rečima glavnog trenera, igrači Alibabić i Kerkez još nisu spremni, a svi ostali igrači u dobroj su formi i željni su igre.

Došli smo u situaciju u kojoj nismo želeli da se nađemo, davali smo sve od sebe ali nismo imali sreće. Sada smo zadovoljni novim šefom, uneo je neke novine u našu igru – poručio je Spartakov prvotimac Nemanja Ćalasan, rekavši da će subotički tim u utakmici protiv Javora svim srcima ići na tri boda.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio