Uspešno održan VI „Subotica Business Run“ – FOTO

Samo oni koji žive pod vodom, ili oni kojima je avion iz Pekinga kasnio više od četiri sata nisu juče, u kasnim popodnevnim časovima bili na Paliću. Svi ostali, došli su da učestvuju ili podrže realizaciju šeste po redu „Serbia Business Run” trke. Brojni Subotičani, ali i posetioci iz drugih gradova širom Srbije, boravili su juče, 25. aprila na Paliću kako bi propratili Serbia Business Run trku u Subotici, manifestaciju koja svake godine okuplja veliki broj poštovalaca sporta, druženja i dobre zabave. Oblačno vreme i brojne dnevne obaveze nisu sprečili poslovni svet Subotice da obuku svoje najbolje patike za trčanje i uzmu učešće u ovoj masovnoj, korporativnoj trci od pet kilometara, iako je radni dan. Uz sjajnu muziku i veliku količinu pozitivne energije čak je i sunce odlučilo da pruži svoj doprinos svojim toplim, prolećnim zracima.

Ovogodišnji “Serbia Business Run” okupio je 927 učesnika željnih sjajne zabave ali i rušenja rekorda. U moru dobrih, izdvojili su se oni najbolji, najuspešniji koji su stali na pobednički tron.

Kada su u pitanju dame, na trećem mestu našla se Danijela Jovanić iz kompanije “Continental Serbia” u Subotici, drugo mesto zauzela je Elvira Maravić iz kompanije “Mass Data”, a najuspešnija i ove godine bila je nezaustavljiva Dušica Vilov iz kompanije “Inspira Grupa”.

U kategoriji muškaraca, treće mesto osvojio je Aleksei Kochin iz firme „Continental Serbia“ u Subotici, drugo mesto pripalo je Bojanu Miljeviću ispred kompanije „Soja Protein“, a najbrži od svih bio je Stefan Marinkov koji je trčao za Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada.

Među najuspešnijim timovima, treće mesto osvojio je Fakultet tehničkih nauka iz Novog Sada i njegovi članovi Stefan, Laslo i Nikola, visoko drugo mesto pripalo je kompaniji „Continental Serbia“ i njenim članovima Alekseju, Saši i Igoru, dok je prvo mesto u timovima zauzela firma „Soja Protein“ sa dva Bojana i Bratislavom koji su branili dresove ove firme.

Od ove godine, udruživanjem „Serbia Business Run“ trka iz Bosne, Makedonije, Crne Gore i Srbije formirana je “Adria corporate run liga”, a pobednici subotičke trke koji će naredne godine učestvovati na Grand Prix finalu u Podgorici, bili su članovi kompanije „Continental Serbia“ iz Subotice, i najbrži Aleksei, Saša i Danijela.

Sponzori „Schneider Electric“, „Ekostar Pak“ i „Intersport“ obezbedili su vredne poklon pakete i pekare za najuspešnije trkače, a nagrade najuspešnijima uručili su Veroljub Zmijanac, direktor serije trka „Serbia Business Run“, Žika Savin, direktor “Subotica Business Run“-a i Dejan Graovac, saradnik.

Nakon završene trke, uz dobru hranu, piće i čvršću muziku subotičkog benda “Svar” krenulo je i sjajno druženje do 22h časa. Deo dobrog provoda sa jučerašnje „Serbia Business Run“ trke u Subotici prenosimo slikama u nastavku teksta.

foto:/ Serbia Business Run

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio