Adrijana Mesarović i Dejan Ristić preuzeli dužnosti novih ministara

Novoizabrana ministarka privrede u Vladi Republike Srbije Adrijana Mesarović jule, 6. maja je zvanično preuzela dužnost od dosadašnjeg ministra Slobodana Cvetkovića. Mesarović i Cvetković su potpisali Zapisnik o primopredaji dužnosti i tom prilikom razmenili su mišljenja o aktuelnim pitanjima iz oblasti privrede.

Počastvovana sam i zahvalna na prilici koja mi je pružena, da preuzmem dužnost ministra privrede u Vladi Republike Srbije. Ovo je za mene veliki profesionalni izazov, ali još veća odgovornost. Trudiću se da svojim radom i rezultatima opravdam poverenje koje mi je ukazano – poručila je ministarka Mesarović, zahvalivši Slobodanu Cvetkoviću na radu u prethodnom periodu.

Mesarović je istakla da moramo da radimo više nego pre kako bismo ostvarili ciljeve koje je postavio predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević.

Bila je čast i privilegija obavljati dužnost u ovom Ministarstvu. Ministarki Mesarović želim sreću i uspeh u daljem radu, i siguran sam u to da će na najbolji mogući način odgovoriti svim izazovima – rekao je Cvetković prilikom predaje izveštaja o radu Ministarstva.

Dužnost novoizabranog ministra informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije juče je zvanično preuzeo i Dejan Ristić, od dosadašnjeg ministra Mihaila Jovanovića.

foto:/ Vlada Republike Srbije

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio