Danas duel Spartak – Radnički

Utakmica 34. kola Mocart bet Superlige Srbije igra se danas, 7. maja na Gradskom stadionu u Subotici. Fudbalski klub „Spartak Ždrepčeva krv“ biće domaćin u duelu protiv gostujuće ekipe, FK „Radnički“ iz Niša. Početak utakmice zakazan je za 18 časova.

Očekujemo jednu pre svega dobru utakmicu, sastaju se dve ekipe koje u poslednje vreme beleže dobre rezultate i u uzlaznoj su formi. Nakon poslednje utakmice koju smo odigrali na domaćem terenu, iako nismo pobedili, pokazali smo dobru igru i mislim da je to put kojim treba da idemo – izjavio je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK „Spartak Ždrepčeva krv“ dodajući da su, osim Voje Ubiparipa koji je na poslednjoj utakmici dobio crveni karton, svi Spartakovi igrači spremni i u dobroj formi.

Očekuje nas teška utakmica. Otkako je došao novi šef, mislim da smo podigli nivo igre što se tiče kreacije. U boljoj smo situaciji nego ostale ekipe ali nećemo se opuštati, protivnika poznajemo i znamo šta nas očekuje – poručio je pred utakmicu Nemanja Ćalasan, prvotimac Spartaka.

foto:/ FK Spartak Ždrepčeva krv

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio