Danas utakmica Spartak – Radnik

Utakmica 36. kola Mocart bet Superlige Srbije između domaćina, FK “Radnik” iz Surdulice i gostiju, FK “Spartak Ždrepčeva krv” održaće se danas, 18. maja na stadionu Efbet u Surdulici. Početak je zakazan za 18 časova.

Posle rezultatski uspešnog niza od četiri pobede i dve nerešene utakmice, obaveza nam je da tako nastavimo i do kraja sezone. Od nas se očekuje maksimalna ozbiljnost i da prvenstvo završimo kako treba. Put je dalek i protivnik je u situaciji da je već ispao pa je rasterećen pritiska i pokušaće da pred svojim navijačima ostvari dobar rezultat. Mi ne idemo na izlet već da nastavimo seriju dobrih rezultata pa ćemo se tako i ponašati – istakao je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” dodajuži da dosadašnji rezultati daju mir i lepu atmosferu u timu ali su i prilika da ekipa popravi neke stvari u svojoj igri na malo smireniji način.

Glavni trener je naglasio i da će Vojo Ubiparip igrati na predstojećoj utakici dok će Lukić, zbog četiri žuta kartona, ostati na fudbalskoj klupi.

Dobro smo se spremili na utakmicu, kao i prethodnih nedelja. U dve i po godine koliko sam u Spartaku, mislim da klub nikada nije imao ovako dobar niz rezultata kakav imamo sada, zalažemo se 100 odsto. Radnik je individualno jako kvalitetna ekipa iako su matematički ispali pre nekoliko kola. Podrška naših navijača nam jako mnogo znaći – naglasio je prvotimac, Miloš Toševski.

foto:/ LovaLova

 

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio