Kolo za Mirjanu Krnajski

Vest o Mirjani Krnajski i borbi koju vodi sa multipla sklerozom brzo se širi, ali je činjenica da Subotičani reaguju još brže. Razni događaji i manifestacije ovih dana biće upriličeni u našem gradu, sve u cilju da se prikupi novac koji je potreban za lečenje naše sugrađanke.

Mirjana je samohrana majka koja svim srcem želi da se na moskovskoj klinici “Pirogov” izleči od multipla skleroze. Do pre četiri godine mogla je da hoda ali bolest stigla do sekundarno-progresivnog stadijuma gde lekovi više ne pružaju olakšanje. Nadu pruža činjenica da za 50.000 evra u Rusiji može da joj se omogući efikasno lečenje koje bi moglo da joj u kontronu vrati sopstveno zdravlje i život bez bolesti.

Drugari iz razreda Mirjanine ćerke do sada su već organizovali razne turnire i koncerte, a sada su došli i na ideju da, uz pomoć Maje Popin organizuju i kolo.

Volela bih da se ljudi odazovu u što većem broju, da nas humanost spoji, da zaigramo kolo i da dobrim raspoloženjem prizovemo lepe vesti – istakla je Popin ispred grupe “Folklor sa Majom” za „LovaLova“ portal.

Svi zainteresovani koji žele da se „pridrže za ruke“ i na taj način pomognu Mirjani da skupi potrebna sredstva, mogu u kolo da se uhvate u nedelju, 12. maja, u 17 časova, kod bazena na Prozivki.

foto:/ Folklor sa Majom

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio