Nastup Nebojše Vojvodića obezbedio Mirjani Krnajski još pola miliona dinara – FOTO I VIDEO

Na inicijativu pevača Nebojše Vojvodića, građani Subotice još jednom su pokazali koliko darežljiva njihova srca mogu biti. Vojvodiću nije prvi put da nastupa kako bi pomogao nekome, a juče, 11. maja zapevao je za našu sugrađanku, Mirjanu Krnajski kojoj su potrebna sredstva za lečenje u Rusiji.

Subotičani su se okupili u velikom broju i puna dva sata uživali u nastupu poznatog pevača, a ovom prilikom prikupljeno je oko 550.000 dinara za Mirjanino lecenje. Svojim glasom, dobroj atmosferi doprinela je i Marijana Čobanov. Nakon održanog nastupa, sa osmehom na licu, Nebojša je svoje utiske podelio za Lova Lova portal.

Okupili smo se ovde iz humanih razloga. Bilo je emotivno, bilo je dosta ljudi, što mi je jako drago. Nadam se da smo prikupili dosta novca, sve u cilju lečenja naše sugrađanke, Mirjane Krnajski. U narednih par dana je potrebno prikupiti određenu svotu novca. Siguran sam i ubeđen, verujem u Subotičane, da ćemo to i da uradimo. Kao i uvek, ovaj grad je dokazao da nam humanost nije slaba strana. Iskoristio bih priliku da se zahvalim svim ljudima koji su došli i podržali ovu moju malu organizaciju, toliko sam mogao u ovom momentu. Kada Mira prikupi novac i ode na lečenje, u ime njenog zdravlja i ozdravljenja, siguran sam da ćemo se još družiti i veseliti – poručio je Vojvodić.

Svako ko želi da pomogne Mirjani Krnajski može to da učini uplatom na račun Fondacije „Budi human“ – dinarski račun: 160-6000001908424-08 ili devizni: 160-6000001909403-78, kao i slanjem SMS poruke sadržaja – 1652 na broj 3030.

 

foto i video:/ LovaLova portal – Olja Mijailović

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio