Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u MZ Kertvaroš, Željezničko naselje i Prozivka

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Kertvaroš”, “Željezničko naselje” i “Prozivka”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Kertvaroš” biće postavljeni dva dana, danas i sutra, 20. i 21. maja, kod obdaništa Šumice, na uglu ulica Tesline i Heroja Pinkija, iza samoposluge u ulici Josipa Kraša i na uglu ulica Boška Buhe i Save Kovačevića.

U Mesnoj zajednici “Željezničko naselje” akcija odvoženja kabastog otpada sprovodi se takođe dva dana, 22. i 23. maja, a kontejneri zapremine pet kubnih metara biće postavljeni na uglu ulica Jovana Mikića i Milutina Uskokovića, na uglu ulica Jovana Mikića i Bračke, na uglu Hrastove i ulice Jovana Mikića, na uglu Kopaoničke i Bajmočke ulice i na uglu Milutina Uskokovića i 51. divizije.

Akcija ove nedelje završava u Mesnoj zajednici “Prozivka”, a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u petak, 24. maja na uglu ulica Nade Dimić i Lajoša Joa, u ulici Lovre Bračuljevića i na kraju ulice Blaška Rajića.

Naredne nedelje, prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica sprovodi se u Mesnim zajednicama “Pešćara”, “Novo selo” i “Makova sedmica”.

foto:/ JKP “Čistoća i zelenilo”

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio