Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u MZ Novi Grad, Mali Radanovac i Dudova šuma

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Novi Grad”, “Mali Radanovac” i “Dudova šuma”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Novi Grad” biće postavljeni dva dana, danas i sutra, 13. i 14. maja, u ulici I ustanka kod prodavnice, kod škole „10. oktobar“, na uglu ulica Bolmanske i Rade Končara, u Lošinjskoj ulici kod fabrike „ Budućnost“ i na uglu ulice Boze Šarčevića i Segedinskog puta.

U Mesnoj zajednici “Mali Radanovac” akcija odvoženja kabastog otpada sprovodi se takođe dva dana, 15. i 16. maja, a kontejneri zapremine pet kubnih metara biće postavljeni na početku ulice Nađ Imrea, u ulici Lifke Šandora kod samoposluge, na uglu ulica Bele Bartoka i Srednje, na uglu ulica Turzo Lajoša i Otvorene i na uglu ulica Bokeljske i Vuka Mandušića.

Akcija ove nedelje završava u MZ “Dudova šuma” a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni 17. maja u ulici Sekereš Lasla kod zgrada, u Šumskoj ulici kod bivše „Lesnine“, na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa, na uglu Plitvičke i Kosovske ulice, na uglu ulica Travnička i Stipe Grgića i na uglu Majšanskog puta i ulice Bose Milićević.

Naredne nedelje, prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica sprovodi se u Mesnim zajednicama “Kertvaroš”, “Želetničko naselje” i “Prozivka”.

foto:/ JKP “Čistoća i zelenilo”

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio