Privremena izmena saobraćaja vozova 8. do 21. maja na relaciji Subotica-Orom

„Srbijavoz“ a.d. obaveštava građane da će zbog infrastrukturnih radova između stanica Subotica i Orom, od sutra, 8. pa do srede, 21. maja doći do izmene u organizaciji saobraćaja vozova.

Vozovi koji polaze iz Kikinde za Suboticu u 4:00 i 19:52 časova, kao iz Subotice za Kikindu u 15:00 i 19:00 časova, saobraćaće do i od stanice Senta. Vozovi iz Subotice za Sentu u 17:00 časova, kao i iz Sente za Suboticu u 17:57 časova, neće saobraćati, a vozovi koji polaze iz Subotice za Zrenjanin 07:06 časova, i iz Zrenjanina za Suboticu u 10:40 časova, saobraćaće do stanice Čoka. Za putnike navedenih vozova biće organizovan autobuski prevoz na relaciji Čoka-Senta-Subotica teretna-Čoka.

„Srbijavoz“ ujedno podseća da do 13. juna traje privremena izmena organizacije saobraćaja vozova za prevoz putnika na relaciji Banatsko Miloševo-Senta-Subotica. Voz koji iz Zrenjanina za Suboticu polazi u 10:40 časova, kao i voz koji iz Subotice za Kikindu polazi u 15:00 časova, saobraćaće do i od Čoke. Za putnike ovih vozova biće organizovan autobuski prevoz na relacije Čoka-Subotica-Čoka.

foto:/ Freepik.com

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio