Prvomajski meč Spartak – Železničar

U utakmici 33. kola Mocart bet Superlige Srbije FK “Spartak Ždrepčeva krv” dočekuje gostujuću ekipu, FK “Železničar” iz Pančeva, danas, 1. maja na Gradskom stadionu u Subotici. Utakmica počinje u 18:30 časova, a ulaz na utakmicu je besplatan.

Život fudbalera i nas u klubu nalaže da se utakmice smenjuju jedna za drugom, nema puno vreman za razmišljanje šta je bilo pre toga. Uvek je fokus na sledećoj utakmici. Železničar je promenio trenera, to znači da se oni ne predaju i boriće se sve dok postoji šansa što je normalno i fudbalski. To nam govori da će doći motovisani i sa željom da uzmu bodove. Naravno, spremni smo i mi bez obzira na njihove okolnosti, trudimo se da ispravimo greške iz poslednje utakmice, a da dobre stvari zadržimo – poručio je Miloš Kruščić, šef Spartakovog stručnog štaba, uz poruku da su svi igrači domaće ekipe spremni za nastupajući meč.

Dočekujemo ekipu koja je jako motivinsa. Oni nemaju izbora i njihov jedini cilj je pobeda. Dobro smo trenirali i dobro smo se spreminli, trener je uveo nove zahteve i potrudićimo se da igramo na visokom nivou – istakao je Aleksandar Vulić, Spartakov prvotimac, uz poziv svim Subotičanima da uz dobar fudbal provedu prvomajske praznike na Gradskom stadionu.

foto:/ LovaLova portal

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio