Sajam zapošljavanja 17. maja u Bačkoj Topoli

Ispostava Bačka Topola subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja u petak, 17. maja, od 10 do 13 časova, u Domu kulture u Bačkoj Topoli, Glavna ulica br. 12.

Dolazak na manifestaciju najavila su 22 poslodavca koja su prijavila potrebe za zapošljavanjem preko 230 radnika različitih obrazovnih profila i nivoa obrazovanja, što će biti dobra prilika za nezaposlene da pronađu adekvatno zaposlenje kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Traženi će biti operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom u oblasti mašinske, elektro, građevinske, tekstilne i prehrambene industrije, zavarivači, bravari, operateri na CNC mašinama, operateri u proizvodnji proizvoda od plastike i gume, kao i proizvoda električne i elektronske opreme za auto industriju, viljuškaristi, traktoristi, administrativni radnici i konsultanti prodaje, magacioneri, prodavci, radnici obezbeđenja, vozači sa C kategorijom, točioci goriva, kasiri, farbari, stolari, mašinski, elektro i građevinski inženjeri, agronomi i inženjeri zaštite bilja.

Nezaposlenima je na Sajmu zapošljavanja omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca kako bi im se predstavili i izneli svoje profesionalne karakteristike, ostavili dobar utisak i predali im svoje radne biografije (CV) i prijave za zaposlenje, po mogućstvu i za veći broj radnih mesta. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju njihove radne biografije, obavljaju preliminarne razgovore, ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

foto:/ Freepik.com

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio