Spartakov ponovni remi

Fudbaleri FK „Spartak Ždrepčeva krv“ su u utakmici 33. kola Mocart bet Superlige Srbije igrali nerešeno, protiv ekipe pančevačkog „Železničara“.

Gol za Spartak u 33. minutu postigao je Andrej Todoroski čime su Subotičani poveli sa 1:0, a konačan rezultat utakmice postavio je Jevgen Pavlov, golom za Železničar u  90. minutu.

Lično mislim da je rezultat realan, ekipa je odreagovala sjajno, danas su pokazali sjajan karakter, a ekipi Spartaka čestitam“ – poručio je Tomislav Sivić, trener Železničara.

I jedan i drugi tim išli su na pobedu, prvo poluvreme imali smo lepe akcije, ali drugo poluvreme Železničar je dugim loptama počeo da pravi pritisak. Borba se nastavlja, igračima čestitam na igri i koncentraciji. Važno je da se uzimaju bodovi, a Železničaru želim sve najbolje – istakao je Miloš Kruščić, glavni trener Spartaka.

Nakon druge uzastopne remi utakmice, Spartak zauzima 11. na tabeli sa 39 bodova. U sledećem kolu subotički prvoligaški klub će na svom terenu igrati protiv Radničkog iz Niša.

foto:/ FK Spartak Ždrepčeva krv

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio