Sutra Spartak – IMT

U okviru poslednjeg, 37. kola Mocart bet Superlige Srbije FK “Spartak Ždrepčeva krv” ugostiće FK “IMT” iz Novog Beograda na Gradskom stadionu u Subotici. Utakmica se igra u petak, 24. maja sa početkom u 18:30 časova.

Poslednja utakmica u prvenstvu i sigurno da imamo želju da ga završimo pobedom, pogotovo kući pred svojojm publikom. Raduje me dobra atmosfera na treninzima, iako je kraj sezone momci su i dalje motivisani. Svi do jednog su spremni i žele da igraju što je lepo pokazatelj. Nemamo kadrovskih problema i svi igrači su u kombinaciji, želimo da ovaj ciklus zaokružimo na najbolji mogući način – istakao je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv”.

Moje mišljenje je da je IMT dobra ekipa sa mladim igračima. Mi smo spremni, već šest, sedam utakmica dajemo sve od sebe i prenosimo sve na teren, mislim da treba na ovaj način da nastavimo da igramo – poručio je Jovan Lukić, prvotimac Spartaka.

Subotički prvoligaški klub trenutno je vezao niz od sedam pobeda i planira da sutra ostvari još jednu, osmu, a posednji ovakav niz zabeležen je 2019. godine.

foto:/LovaLova

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio