Svi u subotu na “Treshericu”

U subotu, 18. maja, po deveti put, u Subotici se organizuje humanitarni ulični market „Tresherica“ koji će, kao i do sada, biti smešten u ulici Age Mamužića, kod Žute kuće.  “Tresherica” će biti otvorena od 16 časova do ponoći, a organizatori poručuju da će market ponovo predstaviti veliki broj alternativnih izlagača iz Subotice i okolnih gradova Srbije.

Market će biti otvoren u 16 časova, a kao i do sad moći ćete da vidite sjajne subotičke umetnike koji predstavljaju svoje radove i rukotvorine, neki od njih su sa nama od samog početka, ali kao i uvek predstavljamo vam i nove izlagače. Mi smo porodičan market, pa budite slobodni da povedete i svoju decu, bake i deke, pa i ljubimce – navodi se u saopštenju.

“Tresherica market” je nastao kao projekat nekolicine prijatelja koji su imali želju da pokažu i drugu stranu Subotice. Pored svih izlagača sve posetioce očekuje i sjajna svirka, dva jazz/ blues koncerta, dobro znani Gordanov Blues Ghetto i novi, fantastični klinci iz Overblue Quartet-a.

foto:/ FB/ Tresherica

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio