U jednom danu pet muškaraca isključeno iz saobraćaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u protekla 24 sata, isključili su iz saobraćaja petoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Prilikom kontrole saobraćaja, policija je u blizini centra Subotice, zatekla dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je, pod dejstvom amfetamina i sa probnom vozačkom dozvolom, vozio automobil veće snage od dozvoljene, nakon 23 sata i bez prisustva člana porodice.

Takođe, policija je na periferiji Subotice zatekla tridesetogodišnjaka koji je, upravljajući ”škodom” sa 3,53 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta i tom prilikom zadobio lake telesne povrede.

U istom periodu, policija je u Bačkoj Topoli zaustavila i iz saobraćaja isključila četrdesetsedmogodišnjeg muškarca koji je vozio sa 1,24 promila alkohola u organizmu, pedesetjednogodišnjaka koji je upravljao “golfom”, sa 1,55 promila alkohola i pedesetsedmogodišnjeg vozača za koga je utvrđeno da je upravljao vozilom sa 1,28 promila alkohola u organizmu.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

foto:/ Freepik.com

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio