Ubedljiva pobeda Spartaka nad Radničkim iz Niša

Fudbaleri FK “Spartak Ždrepčeva krv”  bili su ubedljivi u utakmici 34. kola Mocart bet Superlige Srbije porazivši ekipu Radničkog iz Niša rezultatom 3:1. Golove za Spartak dali su Todoroski već u 3. minutu, Tomović u 27. i Lukić u 47. minutu.

Četitam ekipi Spartaka na apsolutno zasluženoj pobedi i nastavku niza od kada je Kruščić došao na čelo stručnog štaba. Spaertak deluje dosta organizovanije nego u prethodnom periodu, a to je pokazala i ova utakmica. Utakmicu smo igrali bez koncentracije, energije i fokusa pa je pogotovo prvo poluvreme pripalo Spartaku. U drugom poluvremenu napavili smo promene u sistemu, bili smo opasniji u ofanzivnom delu ali to nije bilo dovoljno da se stigne velika prednost koju je Spartak imao – rekao je Dejan Joksimović, glavni trener ekipe “Radnički” iz Niša.

Radnički ima neverovatan niz, nije ima lako dati gol i to je pokazatelj da je ekipa dobra. Mi smo danas ušli sa puno energije, a moj glavni cilj bio je da držim fokus i energiju na treninzima ali i na utakmici. Prvo poluvreme je bilo odlično, sve se dobro odvijalo po nas. U drugom poluvremenu Radnički je promenio sistem igre i trebalo nam je vreme da se odbranimo, fudbal se igra u oba pravca. Sada se možda lakse diše ali ne smemo se opustiti – poručio je Miloš Kruščić, šef stručnog štaba FK “Spartak Ždrepčeva krv” dodajući da već od sutra kreću pripreme za sledeću utakmicu i da će subotička ekipa u daljem periodu raditi na održavanju kondicije i dobre forme.

foto:/ FK Spartak Ždrepčeva krv

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio