Fudbaleri Srbije nastavljaju borbu na Evropskom prvenstvu

Srbija je uspela da se izbori za dalji plasman u najvažnijem meču Evropskog prvenstva, utakmici protiv reprezentacije Slovenije. Meč je završen rezultatom 1:1, a glavni junak bio je Luka Jović koji je u poslednjim trenucima utakmice postigao gol izjednačenja.

Slovenija je svoj gol postigla u 69. minutu hicem Žana Karničnika. Napetost je trajala sve do samog kraja kada je Ivan Ilić fantastično centrirao kod poslednjeg kornera, nakon čega je Luka Jović uspeo da zatrese slovenačku mrežu i tako rezultat izjednači na 1:1, u 96. minutu.

Naši fudbaleri će sada imati težak zadatak jer će u poslednjem kolu morati da pobede Dansku, ukoliko žele da napreduju u narednu fazu prvenstva. Utakmica će se igrati u utorak, 25. juna, od 21 čas.

Kao prvo, Srbin ne umire tako lako. Ne predajemo se niti ćemo se predavati. Verujemo do kraja, a rezultat je došao kao nagrada za to verovanje. Za mnoge je utakmica bila završena, za nas nije. Ovo je ipak EURO, svaki bod je važan, svaki rezultat je važan. Želim da čestitam momcima pošto smo uspeli da kreiramo veliki broj šansi, ali nijedna nije ušla u mrežu. Nismo želeli da prihvatimo poraz, i zato je nagrada došla. Teška utakmica – ukoliko gledate statisttiku, mi smo imali više šansi, 14-15 udaraca na gol. To je naš fudbal, ofanziva, ali nije išlo. Ostaje poslednja utakmica, ova nas je ostavila u igri – izjavio je Dragan Stojković Piksi, selektor srpske reprezentacija na konferenciji za medije, prenose beogradski mediji.

foto:/ YouTube/screenshoot/RTS Sport

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio