Na krilima čovekoljublja sve je moguće

Pre nepune tri nedelje, tačnije u kasnim večernjim časovima 2. juna, avion iz Beograda kreneo je put Moskve, noseći na svojim snažnim krilima našu Subotičanku, Mirjanu Krnajski. Za ovu hrabru ženu svi su već čuli, svojom pozitivnom i iskrenom energijom prizvala je, kao niko do sada, sve ljude dobre volje i velikog srca koji su želeli da joj pomognu u prikupljanju sredstava za inovativno lečenje u Rusiji koje će joj pomoći da, jednom zasvagda stavi tačku na multipla sklerozu, bolest koja je još 2008. godine napala njeno telo.

Prema mišljenju doktora sa moskovske klinike Pirogov – državnog Instituta za hematologiju Ruske Federacije, jača i od avionskih jesu krila nesalomive volje koju Mirjana poseduje u neograničenim količinama.

Teraplije su završene, u telo mlade žene vraćene su matične ćelije, pa naša Mirjana ovih dana, snažno poput Supermena, poručuje kako se nada da je pobedila bolest i kako je pred njom sada još samo put istrajnosti i oporavka.

Hvala svim Subotičanima, svima koji su mi pomogli, to mi je uvek važno da naglasim. Sve ovo se dešava zahvalujući divnim i dragim ljudima našeg grada, rodbini, prijateljima, poznanicima, znanim i neznanim junacima koji su pomogli u mojoj borbi. Dobro sam, protekao je treći dan izolacije, ostalo ih je još pet. Paze me ko malu bebu, jedem kao beba, nosim sterilnu pižamu, kupaju me sterilnim rastvorom, trenutno mi mere razne parametre, svako jutro mi vade krv i sve se odvija po planu, kako bi trebalo. Stanje organizma je dobro, čak mi je i doktor rekao: “Došla si da pobediš, to se videlo prvog dana, namestila si duhovno, emotivno, psihički i fizički glavu ka jednom cilju, to je razlog zbog čega ti sve ovo tako uspešno gaziš”. To je tačno, namestila sam se da pobedim ovu bolest i uspela sam, uz pomoć doktora i svi vas, dragih ljudi – poručila je Mirjana Krnajski za LovaLova portal.

Dok čekamo da nam se naša neustrašiva Subotičanka 30. juna vrati i ponovo sama prohoda, poručujemo joj samo jedno – “Miro, žurka će biti za pamćenje!

 

 

foto i video:/ Mirjana Krnajski

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio