Odvoženje kabastog otpada ove nedelje u MZ “Aleksandrovo”, “Ker” i “Bajnat”

JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica prolećnu akciju odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica ove nedelje sprovodi u Mesnim zajednicama “Aleksandrovo”, “Ker” i “Bajnat”.

Kontejneri za kabasti otpad u MZ “Aleksandrovo” biće postavljeni dva dana, danas i sutra, 10. i 11. juna, kod okretišta autobusa u ulici Starine Novaka, u ulici Jelene Čović, na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, u ulici Aksentija Marodića – kod škole i kod kafane „ Bačvanka“.

U Mesnoj zajednici “Ker” akcija odvoženja kabastog otpada sprovodi se u sredu, 12. juna, a kontejneri zapremine pet kubnih metara biće postavljeni na uglu ulica Igmanske i Moslovačke, u ulici Sergeja Jesenjina – sredina, u ulici Ivana Antunovića – kod posluge, na uglu ulica Vase Pelagića i Porečke.

Ovonedeljna akcija završava u Mesnoj zajednici “Bajnat”, a kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u četvrtak, 13. juna na uglu ulica Braće Radić i Dragiše Mišovića, na uglu ulica Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, na uglu ulica Dalmatinske i Ivana Ivanića, na uglu Senćanskog puta i Učke ulice i u ulici Ljube Nenadovića.

Odvoženjem otpada iz Mesnih zajednica MZ “Aleksandrovo”, “Ker” i “Bajnat” završava se prolećna akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije Grada Subotica.

foto:/ JKP “Čistoća i zelenilo”

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio